Press "Enter" to skip to content

“Winter Sports Shop“ – Гостивар најопремена продавница за велосипедозам и скијање (фотогалерија)

“Winter Sports Shop“ – Гостивар е местото каде што можете да купите или изнајмите секаков вид на опрема за да уживате во омилените спортови, велосипедизам – друмски или планински, скијање или сноубордање.Во “Winter Sports Shop“ – Гостивар за да уживате и при тоа да бидете безбедни имате заштитни шлемови – “кациги“ од сите брендови.Можете да купите и заштитен шлем со црвено  лед светло, за поголема безбедност кога уживате во возењето велосипед во вечерните часови, што е хит во светот за возење во урбава средина или на отворен пат.Во “Winter Sports Shop“ – Гостивар ќе најдете и комплет облека за возење на велосипед, без разлика за кој период, кога возете по сонце или топло или ладно време, а тука се и ракавиците и очилата од сите бредови.“Winter Sports Shop“ – Гостивар, продава и изнајмува и ски и сноуборд опрема, скии, “даски“, чевли, очила, скијачки заштитини шлемови, од сите светски врендови.За квалитетот и цените на она што го нуди “Winter Sports Shop“ – Гостивар не треба да се зборува, бидејќи на сите свои муштетии им нудат врвен квалитет и поволни цени.“Winter Sports Shop“ – Гостивар, телефон 070 613 618 и на социјалните мрежи и вибер.Порачаниот производ го добивате веќе наредниот ден.