Press "Enter" to skip to content

Ново мени во бар “Манаки“, сега достапно и “он-лајн“

Во потполно нов прекрасен амбиент и опуштена атмосфера, одберете го и вкусете ги вашите омилени специјалитети и уживате во богатата палета од нови вкусови од новото мени.

Не ја прошуштајте и понудата за доручек со посебни цени до 12 часот.

Новото мени е достапно и “он-лајн“.

Бар “Манаки“ кај Поштата во Битола.

За резервации на телефон: 047 212 121