Press "Enter" to skip to content

Во “Бител“ мини пекар “Vox BBM 1345“ за леб со вкус кој не се заборава

Вкус кој никогаш нема да го заборавите. Свежо, здраво и крцкаво.
Леб за секој ден, испечен во мини пекар “Vox BBM 1345“
 
 -Моќност: 600 W
– Број на програми: 12
-Големина на калапот: 700-900 г
– LCD/LED дисплеј
-Одложен старт
-Прилагодлива контрола на печење
-Нелеплив отстранлив тефлонски сад
-Додатоци: кука, чаша за мерење, лажица за мерење
– Tранспарентно стакло
-Можност за правење на џем
-Димензии: 35.8 x 28 x 28.7 см
-Гаранција: 25 месеци
 
Дознајте повеќе на: https://bit.ly/3uP56mM
 
Телефони за нарачка: 047/22-00-55, 070/395-824, 071/255-405, 075/469-695вО