Press "Enter" to skip to content

За Јана и Ана-Марија од “Монмартр“ од Битола – награди во Канавага во Јапонија

Детското ликовно студио “Св. Кирил и Методиј“ од Битола повторно е добитник на две престижни награди на Светската ликовна изложба во Јапонија.
 
Детското ликовно студио “Св. Кирил и Методиј“ од Битола известуваат дека од 520 наградени деца на најпрестижниот конкурс за 21. Биенале на Светската детска изложба во Канагава- Јапонија, членовите на Студиото, Јана Ристевскa и Ана Марија Цветановска освоија 2 награди.
 
More from ВестиMore posts in Вести »
More from КултураMore posts in Култура »