Press "Enter" to skip to content

Сама до убавина

Дали сте подготвени да научите нешто корисно? Дали сакате оваа есен да се запишете на курсот “Научи правилно да се нашминкаш сама” Ако сакате, “Боди М“ ја ангажира Зорица Наумофф која стручно, брзо и ефикасно ќе ве подготви да се шминкате и за дневни и за вечерни пригоди.Таа е основач на “Zori Beauty“ и подготви лиценциран курс по светски стандарди. Секоја девојка и жена треба да научи правилно да избере и да нанесе шминка на своето лице и тоа да е во склад со тенот, формата на лице, возраста и приликата.

Еве ви супер шанса оваа есен да ги искористете депресивните денови за нешто убаво и корисно.

Бројот наместа е ограничен. Пријавувањето ќе трае до 1 ноември. Цена на курсот е 4.500 денари. Има можност да се плати на рати со програмата “Купи на рати”.

Сите кои ќе се запишат на курсот добиваат попуст од 10% на сите услуги во “Боди М“ и 15% на производи во парфимеријата “Меркур“ телефон за пријавување 075754405.