Press "Enter" to skip to content

Со “ЈК Травел“ во Истанбул на 8 декември

ИСТАНБУЛ на 8 Декември

ЦЕНА: 79 € по лице

Термин: 09.12-12.12.2021

2 ноќевања со појадок во хотел 3* во населбата Аксарај

БЕСПЛАТЕН ТРАНСФЕР ОД БИТОЛА И ПРИЛЕП
-Деца од 0 – 3 години бесплатно (спијат во кревет со родител)
-Деца од 3 до 12 години плаќаат 50 евра

 https://jk.com.mk/tours/istanbul2/

Подетални информации: централа 02 55 14 296

www.jk.com.mk