Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“: утре од 9 до 15 часот без вода жителите на улица “Кленовец“ а со прекини на “Ѓорги Стерјовски -Џоџа“

ЈКП “Водовод“ од Битола известува за прекин на водоснабдување во текот на утрешниот дел:

Ве известуваме дека во текот на утрешниот ден (петок) 29.10.2021 година од 9 до 15 часот, поради изведување на градежни работи на ул. “Кленовец“, со прекинато водоснабдување и затворен сообраќај ќе бидат корисниците на ул. “Ѓорги Стерјовски -Џоџа“ во Битола.