Press "Enter" to skip to content

“Вила Виста“ ресторан за уживање во храна и единствен поглед

На само десетина минути од Битола, над Дихово“, вдишете го чистиот планински воздух во ресторанот “Вила Виста“, а од терасата на ресторанот се простира  градот Битола со сета своја убавина и ќе ќе уживате во единствениот поглед.Во “Вила Виста“ можетеда ручате се семејството, со деловни пријатели и да вечерате подалеку од градските гужви и да уживате во богатството на  различни вкусови.

Тука, ќе бидете послужени и со доручек, а може и да го испиете утринското кафе.Резервирајте во пицерија и ресторан “Вила Виста“,

тел: 047 220 050