Press "Enter" to skip to content

Во Битола до 11 часот излезеноста 19,56 проценти

Излезноста на грасачите во вториот круг на локалните узбори, избори за градоначални, до 11 часот изнесува 19,56 проценти, соопшти Државната изборна комисија. 

Инаку, Игор Талевски претседател на Општинската изброрна комисија, претходно соопшти дека отворени биле навреме сите гласачки места и гласањето тече без проблеми.