Press "Enter" to skip to content

Во Битола до 15 часот излезноста е 41,68 проценти

Во оопштина Битола денес продолжи изборниот процес за градоначалник во рамки на вториот круг од локалните избори.

На територијата на Општина Битола право на глас имаат 80.882 лица, на 170 избирачки места до 15 часот гласале 41,68 отсто од жителите евидентирани во Единствениот избирачки список.