Press "Enter" to skip to content

“Чкембари“ вечерва џентлемени и патриоти, наградени со аплауз (фото)

Вечерва навивачката група “Чкембари“ од Битола беа играчот повеќе во салата “Боро Чурлевски“ во Битола, а со двата транпаренти кои ги истакнаа во нивната кореографија ги заслужија аплаузите на сите навивали во салата.Со првиот транспарент на сите битолчански им ги честитаа 8. Март, денот на жената.Со вториот транспарент го искажаа патриотизмот и напишаа: Нашето име Македонија е славно и не се соодејствува со ниедна придавка.