Press "Enter" to skip to content

Уписи на Академијата за Дигитален маркетинг и SEO во “Јавен Адвертајзинг“

Запишете се на Академијата за Дигитален маркетинг и SEO и изградете кариера во дигиталниот маркетинг!

Една од причините зошто кариерата во дигитален маркетинг е толку возбудлива е тоа што ова поле постојано се развива и се воведуваат различни платформи.

БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД НАШАТА НАРЕДНА ГРУПА!

Почеток: 𝟐𝟏 март 𝟐𝟎𝟐𝟐 год.

Времетраење 𝟒 месеци.

Уписи и инфо на 𝟎𝟕𝟖 𝟑𝟗𝟏 𝟗𝟕𝟖 или 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭@𝐣𝐚𝐯𝐞𝐧.𝐦𝐤

Повеќе инфо за Академијата може да прочитате на нашата веб страна

https://javen-advertising.com/digitalen-marketing-seo/