Press "Enter" to skip to content

Викенд во бар “Манаки“ исполнет со храна и музика со “Боеми“, “Пикси и Коцев“ и “Калабалак“

 

Бар “Манаки“ за престојниот викенд ви нуди уживање во храна и музика:

Денес, петок од 15 до 20 часот

-After Work забава со група “Боеми“

Денес, петок од 21.30 часот

-Пикси и Коцев

Утре, сабота, 21,30 часот

“Калабалак“

Резервации: 078 451 602