Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“: дефект на Ф-500, можен прекин на водоснабување на неколку места

ЈКП “Водовод“ – Битола ги известува граѓаните дека денес, понеделник, 28 март 2022 година, поради дефект на водоводната мрежа, промена на голем профил Ф-500 милиметри, на ул. “Социјалистичка“ во “Брусничка Населба“, Новата населба, населба “Баир“ и горниот дел од населба “Буковски Ливади“ во Битола, можен е прекин во водоснабдувањето.

Екипи на ЈКП “Водовод“ се на терен и работат на санирање на дефектот.