Press "Enter" to skip to content

Ако градиш покрив – ова треба да го знаеш

Доаѓа пролет и многумина размислуваат да го реновираат покривот или да градат нов. Ако сте и вие меѓу нив, прочитајте како да се осигурате дека нема да згрешите!

Правењето покрив е голема одлука, пред која сме исправени еднаш до двапати во животот. И, затоа, нормално, сакаме да направиме добар покрив, кој ќе трае и трае.

Кај нас се вели дека добриот глас надалеку се слуша, а Тондах, како бренд број 1 на ќерамиди во Европа вели: Добриот покрив од далеку се гледа!

Како до добар покрив

Ако ги прашате проектантите, тие ќе ви кажат дека покривот е петтата фасада на куќата и дека тој е целосно системско решение. Ќе ве советуваат да се потпрете на искуство и квалитет – и во поглед на производите, и во поглед на изведбата.  

Со Tondach добивате сè во едно: традиција подолга од 200 години, целосно природни ќерамиди од македонска глина, со врвен квалитет и 33 години писмена гаранција.За македонско поднебје – македонска ќерамида

Имајќи го предвид изгледот на нашето поднебје, Тондах ја препорачува македонска ќерамида Винеам. Направена е со користење на квалитетна македонска глина и со современа технологија за обработка. Ќерамидата се одликува со ненадминлива прецизност на формата и мазност на површината.

Глинените ќерамиди како Винеам се супериорни во однос на сите останати видови покриви на нашите простори. Тие се одлични звучни изолатори, го намалуваат влијанието на бучавата и создаваат пријатно опкружување.

Инвестирајќи во покрив од Tondach, ќе бидете горди, а идните генерации ќе ви бидат благодарни за правилната инвестиција!

Како да добиете ваучер од 50 евра за нов покрив?

Погледнете ТУКА.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »