Press "Enter" to skip to content

Изградете кариера како графички дизајнер преку обука во “Јавен Адвертајзинг“

Со помош на Обуката за Графички Дизајн ќе научите да создавате визуелни концепти во Adobe Photoshop и Adobe Illustrator.

Поттикнете ја својата креативност и реализирајте ги Вашите идеи во дигитална форма!

-Почеток: 𝟏𝟐 април 𝟐𝟎𝟐𝟐 год.

-Уписи и инфо на 𝟎𝟕𝟖 𝟑𝟗𝟏 𝟗𝟕𝟖 или 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭@𝐣𝐚𝐯𝐞𝐧.𝐦𝐤

Повеќе инфо за Обуката може да прочитате на нашата веб страна

https://javen-advertising.com/graficki-dizajn/