Press "Enter" to skip to content

Фото на денот: брза интервенција на пожарникарите кај “Ат-пазар“, за среќа заврши само со вознемиреност

Утрово околу 7,30 часот бележиме интервенција на протовпожарната единица кај комплексот дуќани кај “Ат-пазар“, која по брзата и професионална интервенција на поражникарите се заврши без настаната метеријална штета.Пожарникарите предизвикаа само вознемиреност кај граѓаните од овој дел на градот, поради вклучените звучни сирени, а битолчани ја искористија приликата да ги пофалат пожарникарите за навремената интревенција.