Press "Enter" to skip to content

Вратите во салата се отвораат во 17,30 до 18,30, забрането внесување монети, упаљачи, шишиња…

Ракометниот клуб Еурофарм Пелистер со соопштение до љубителите на ракометот кои имаат воезници за салата “Боро Чурлески“ во Битола кое гласи:

-Вратите од салата ,,Боро Чурлевски” ќе се отворат во 17:30, а ќе бидат затворени во 18:30.

-Сите тврди предмети (монети, упаљачи, шишиња…) ќе бидат одземени од страна на полицијата.

More from ВестиMore posts in Вести »
More from СпортMore posts in Спорт »