Press "Enter" to skip to content

Секогаш “Витаф“, семиња за намалување на телесна тежина и подобрен имунитет

“Витаф диет“ семиња е микс на 9 семиња кои се 30% активирани и спакувани во идеален оброк.

Состав на “Витаф диет“ (ленено семе, сончоглед, семки од тиква, хелјда, чиа, црно семе индиско семе, интеграл семе, сусам).

Најздраво слабеење е балансирано слабеење, каде во одреден временски период постепено намалуваме телесна тежина, а токму тоа го нуди диетата која ја препорачувам, “Витаф диет“ диета.

За подетални програми за диета консултации на мобилен број 070/355-979 или на “фејс бук“ страна “ Vitaf diet.