Press "Enter" to skip to content

Рафал Макиела, полскиот навивач се заблагодари на текстот и ни го испрати линкот како тој го виде навивањето (линк)

Полскиот навивач, Рафал Макиета, кој беше дел од вечното дерби и го пренесуваше навивањето на “Чкембарите“ во салата “Боро Чурлевски“ ни се заблагодари, за тоа како рече, станал локална позната личност и ни го испрати линкот за тоа како тој ги виде битолските навивачи во траење 1 час и 11 минути.

Претставникот на “Торфиоже“ од градот Белхатов, Полска со големи емоции, а на моменти не можеше ни да зборува, го пренесуваше навивањето на навивачите до своите колеги во Полска, и го испофали до бексрај, а за престојот во Битола напиша:

-Само сакав да одам на одмор, и случајно станав локална позната личност. Со други зборови: не сум изгубен, жив сум, добро сум, а лицето ми е свиткано на фотографијата оти само што зборував со камерата #bklasatv

More from СпортMore posts in Спорт »