Press "Enter" to skip to content

На 10 јуни крај на школската година, нема продолжување, одлучи денес Владата

Владата  на денешната редовна 44 седница ја донесе Одлуката за утврдување на бројот на наставните денови во учебната 2021/2022 година во средните училишта.

Со оваа одлука се утврдува дека бројот на наставните денови во тековната учебна година во средните училишта изнесува 146 наставни денови, односно дека нема продолжување на учебната година.

More from ВестиMore posts in Вести »