Press "Enter" to skip to content

“Нискоградба“ ги санира ударните дупки на три улици со 40 тони топол асфалт

Екипите на јавното комунално претријатие “Нискоградба“ од Битола со стабилизирање на времето започнаа со вршеше санација на ударните дупки улиците “Драгорска“, “Партизанска“ и “Мирка Гинова“ во Битола.“Нискоградба“ на терен беше со две екипи со по 8 работници и потребната механизација при што се потрошени 40 тони топол асфалт.“Нискоградба“ и во изминатиот месец рабореше на санација на дел од улиците, колку што им дозволуваа временските услови.