Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“: од 9 часот без вода зградите 6 и 7 во “Карпош“

ЈКП “Водовод“ од Битола известува дека на ден 11.05.2022 г. (среда) поради промена на ППХ Ф -80 мм. во населба “Карпош“ во Битола (зградите 6 и 7), ќе има прекин во водоснабдувањето од 9 часот до завршување со санацијата на дефектот.
More from ВестиMore posts in Вести »