Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“: утре од 9 часот со прекинато снабдување на вода дел од “Новачки пат“

ЈКП “Водовод“ од Битола ги известува граѓаните дека утре, четврток, 12 мај 2002 година, поради промена на овален затворач Ф -150 мм на “Новачки пат“ – Битола, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од :

-село Долно Оризари,

-СН Осигурителен Брокер,

-Фелиција,

-Цермат,

-ул. “Прилепска“ бр. 80 и бр.82.

Прекинот ќе трае од 09:00 часот до завршување со работните активности.