Press "Enter" to skip to content

Отворен новиот угостителски објект “Maria’s kitchen М&M“ на улица “Виенска“ наспроти ОУ “Гоце Делчев“ (фото+видео)

Битола доби нов угостителски објект “Maria’s kitchen М&M“ кој се наоѓа на улицата “Виенска“ бро. 28, настпроти основното училиште “Гоце Делчев“ или наспроти службениот влез на Центарот за култура. Во новоотворениот локал битолчани, нивните гости и сите намерници во нашиот град можат да вкусат квалитетно подготвена храна.

Главни јадење: пилешки и свински специјалитети, пахивани даски, месни даски, како и бургери, врапови и салати. Тука мора се спомене и тоа дека тука ќе бидете послужени со доручек по Ваш избор.По повод свеченото отворање за битолчани од “Maria’s kitchen М&M“ подготвија и акциски цени на пиво и безакохолни газирани пијалоци. 

“Maria’s kitchen М&M“ до 30 мај, до крајот на овој месец, ќе има попуст на целиот кетеринг.“Maria’s kitchen М&M“ Ве очекуваат со Вашите порачки, на телефон 078 286 764.Работно време на “Maria’s kitchen М&M“ е од 9 до 23 часот.Во “Maria’s kitchen М&M“ Ве очекуваат сами да се уверите во квалитетот, услугата и поволните цени.