Press "Enter" to skip to content

Делови од “Брусничка населба“ утре без водоснабдување

ЈКП “Водовод“ од Битола ги известува граѓаните дека утре, пекот, 20 мај 2022 поради промена на овален затворач Ф -150 во населба БЛР 2/1 без водоснабдување ќе бидат корисниците од :

-ул. “Јадранска“ ( “Павел Шатев“)

ул. “Јонче Мурџевски“

-ул. “Трајче Стефановски“

-ул. “Рудо“

-ул. “Милан Петревски“

-ул. “Алексо Наневски“

ул. “Ристо Кавалиновски“

ул. “Боривое Радосављевиќ“

-ул. “Кочо Чолаков“

Прекинот ќе трае од 09:00 часот до завршување со активностите.

More from ВестиMore posts in Вести »