Press "Enter" to skip to content

Професионален сервис и регистрација на возила на 12 рати со 0% камата во “СН Сообраќаен Центар“

“СН Техничкиот преглед“ овозможува комплетна регистрација на моторни возила и автомеханичарски сервис на рати без камата.Плаќањето на 12 рати со 0% КАМАТА е уште еден начин да им понудиме поволности и олеснувања на нашите лојални клиенти и корисници на услугите, велат од Сообраќајниот центар.

Регистрацијата на возила се врши секој работен ден од 08:00 до 18:00 часот и во сабота од 08:00 до 13:00 часот. Центарот е лоциран на улица “Михаил Апостолски Дончо“ број 7, на “Новачки пат“ во Битола.Регистрација на моторни возила НА РАТИ:

 • Комплетна регистрација и технички преглед на моторни возила
 • Надоместок за јавни патишта
 • Референт на МВР
 • Зелен картон
 • Сите видови осигурување и полиси
 • Македонска Пошта
 • Хомологација
 • Издавање меѓународни патни документи
 • ЦЕМТ
 • А-тест од сите типови
 • Потврда за исполнување на техничко-експлоатациони услови (ПТЕУ)
 • Тобако

Во центарот се врши и продажба, промена и монтажа на пневматици од врвните светски брендови од типот на “Tigar“, “BF Goodrich“, “DAYTON“, “BRIDGESTONE“ и “MICHELIN“. Плаќањето исто така може да се изврши на 12 рати без камата.СН Сообраќајниот Центар“ обединува спектар на различни услуги кои се меѓусебно поврзани со цел да им ги олесни сите потребни процеси на граѓаните за одржување и грижа на моторните возила. Една единствена локација за да се завршат сите потребни формалности.