Press "Enter" to skip to content

Десетици вработени во “СН финансии“, “ЈК травел“, “Голд Фелиција“, “Голд Слот Казино“ и “Евротип“ даруваа крв

Со дарување крв од десетици вработени во “СН финансии“, успешно заврши планираната крводарителска акција организирана заедно со вработените во “ЈК травел“, “Голд Фелиција“, “Голд Слот Казино“ и “Евротип“. Со овој хуман гест, кој традиционално го практикуваат голем број вработени во оваа комапнија, тие даваат придонес во спасувањето човечки животи и во промовирање и поттикнување на доброволното дарување крв.Помеѓу вработените има и вистински рекордери, кои многу пати досега имаат дарувано крв, па заслужено имаат добиено и признанија. Како општествено одговорна компанија, “СН финансии“ заедно со Заводот за трансфузиологија им се заблагодари на хуманоста на вработени.-Веруваме дека и во иднина крводарителските акции ќе ја остварат својата цел и ќе инспирираат и други организации и индивидуалци да се приклучат со дарување крв, стои во нивното соопштение.

More from БитолаMore posts in Битола »