Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ – Битола: цистерна со чиста вода кај месноста “Ширина“ додека трае поправката на дефектот

ЈКП “Водовод“ од Битола ги известува граѓаните дека нивна екипа е на терен и работи за побрзо нормализирање во водоснабдувањето на: ул. “Илинденска“,  ул. “Драгорска“ и ул. “Кирил Пејчиновиќ“.

Додека траат активностите околу санацијата, граѓаните можат да се снабдат со чиста вода за пиење од цистерната на ЈКП “Водовод“ – Битола што е поставена во м.в. “Ширина“ во населба Баир.

More from ВестиMore posts in Вести »