Press "Enter" to skip to content

Во ОУ “Тодор Ангелевски“ детска едукативна претстава “Безбедно дете “

Денес во ОУ “Тодор Ангелевски “ од Битола се одржа детска едукативна претстава “Безбедно дете “  и беше  поделен едукативен материјал, прилагоден на возраста.

Реализацијата е на Отсек за превенција  при СВР –  Битола во соработка со  Општина Битола беа реализирани  превентивни активности по проектите “Полицијата и граѓаните заедно“,   „Да ги заштитиме децата во сообраќајот “ и  „Како да ги научиме децата да го сочуваат својот живот“.

More from ВестиMore posts in Вести »