Press "Enter" to skip to content

Во ЈКП “Водовод“ – Битола, хуманоста на дело, реализирана крводарителска акција

Денес, во  регионалниот центар за транфузиологија во Битола се одржа крводарителска акција каде крв даруваа вработени во ЈКП  “Водовод“ од Битола, и со тоа успешно се реализира уште една крводарителска акција,
 
Акцијата беше спроведена од Црвен крст, Општинска организација од Битола, а вработените на ЈКП “Водовод“ од Битола, уште еднаш покажаа својата хуманост на дело.
More from ВестиMore posts in Вести »