Press "Enter" to skip to content

Добиј попуст на “Samsung“ клима со осигурување од “СН Осигурителен Брокер“

Со цел да обезбедат поголеми поволности за своите клиенти, “СН Осигурителен брокер“ АД Битола и “Инвенсис“ ДООЕЛ Скопје овозможуваат 10% попуст на набавка на “Samsung“ клима за сите кои што ќе склучат осигурителна полиса над 3.000 денари за приватно здравствено осигурување, осигурување на имот и домаќинство или каско осигурување во СН Осигурителен Брокер.

Во рамките на промотивната кампања предвиден е попуст за следните типови Samsung клими:

-AR од 3,5 киловати и Luzon од 5 киловати

-Wind free од 3,5 и 5 киловати

Се работи за високо енергетски, ефикасни клима уреди Samsung, кои овозможуваат рамномерно распоредување на температурата низ цела просторија и ниска потрошувачка на електрична енергија. Овие клими работат на принцип на паметно ладење преку функцијата на вештачка интелигенција, која го анализира и помни начинот на употреба на единицата на корисникот и автоматски го користи режимот кој најмногу одговара на тековната состојба, земајќи ги предвид внатрешната и надворешната температура, посакуваната температура и времето на работа.

Во овие жешки денови набавката на високо енергетска и ефикасна клима е полесна со СН Осигурителен брокер.

За да добиете попуст за Samsung клима обратете се до најблиската подружница на СН Осигурителен брокер (https://snbroker.mk/lokacii/)  во вашиот град и обезбеде  осигурителна полиса за:

Приватно здравствено осигурување (https://snbroker.mk/osiguruvanja/dzo/), со кое за само 515 денари месечно добивате пристап до сите приватни здравствени установи во државата.

Осигурување на имот и домаќинство (https://snbroker.mk/osiguruvanja/osiguruvanje-na-imot/), со кое имате можност за осигурување на домот и членовите на домаќинството со пакетот СН ДОМ по цени веќе од 1200 денари годишно и

Каско осигурување (https://snbroker.mk/osiguruvanja/kasko-osiguruvanje/), со кое ќе обезбедите целосна заштита на вашето возило од сите можни ризици.

Дополнителни информации може да добиете и на:

invensis.com.mk, info@invensis.com.mk, 070 371 333, www.snbroker.com.mk, 15 770