Press "Enter" to skip to content

Опожарен културниот клуб “Ванчо Михајлов“ во Битола

Ноќесла или утрово е опожарен културниот клуб “Ванчо Михајлов“ во Битола кој се наоѓа на улицата “Рузвелтова“ во Битола.

Утрово на самото место се врши увид на опожарениот објект и на лице место се наоѓаат екипи на полиција кои го обезбедуваат местото, а тука дојдоа и ракаводителите на клубот.

Инаку, клубот е отворен на 16 април оваа година.

More from ВестиMore posts in Вести »