Press "Enter" to skip to content

Во аптека “Роса Вита“, во јуни, 30% намалени цени на германскиот бренд “NIP“

Задоволни семејства и среќни бебиња имаат главен приоритет за аптека “Роса Вита“ и германскиот бренд “NIP“.

По повод јубилејниот 90-ти роденден на “NIP“, нудиме 30 % намалување на сите бебешки и детски производи, во текот на МЕСЕЦ ЈУНИ.

Омилените производите на Вашите најмили, направени од внимателно избрани суровини Ве чекаат на нашата добро позната локација.

Посетете нè:

Роса Вита, на влезот во старата чаршија, наспрори “Брза помош“, секогаш тука за Вас.