Press "Enter" to skip to content

КК Пелистер преку десетминутно видео го прикажува натпреварот, победата против МЗТ, атмосферата, публиката, емоциите… (линк – видео)

Преку видео, кошаркарскиот клуб Пелистер од Битола се заблагодарува за поддршката на првиот натпревар од историското финале кое што беше одиграно во нашиот град, за да остане во меморија и мотив за следните сезони кои што ни следуваат.

А како беше синоќа во кошаркарскиот битолскиот пекол, погледнете:

-Продолжува финалната борба, заедно повторно сите во петок, на 10 јуни да покажеме дека Битола е и кошарларски град, и да поставиме нов рекорд во посетеност, ги покануваат битолчани од кошаркарскиот клуб Пелистер.