Press "Enter" to skip to content

Магазинот “eYs Global“ на Габриела Илиевска и додели Меѓународен сертификат за признание на извонреден придонес за одлични достигнувања и иновативни решенија

Габриела Илиевска, од “Поинаку“ од Битола и претседателка на Советот на Општина Битола, од страна на магазинот “eYs Global “ е добитник на Меѓународен сертификат за признание за извонреден придонес во одличните достигнувања во заедницата и придонеси во областа на иновативни решенија во заедницата.

Во образложението, Јасмина Сидеровска, основач и извршен директор на “eYs Global“, главен уредник и издавач во “eYs Magazine Pty Ltd“- меѓународна издавачка куќа, водечко хуманитарно списание во светот посветено на 17-те SDG и претседателот на Светскиот совет на “eYs“,при доделувањето на признанието рече:

-Напредокот и иновациите се важен дел од развојот на заедницата за секоја организација да ги оствари своите цели и мисија. Иновациите често се средство за постигнување напредок, како и подобрени економски можности. Магазинот “eYs“ ги поддржува промените на играта од целиот свет кои создаваат социјално влијание во нивната избрана професија. Денес ја признавме г-ѓа Габриела Илиевска – претседател на Совет на Општина Битола, Македонија со Меѓународен сертификат за признание за извонреден придонес во одличните достигнувања во заедницата и придонеси во областа на иновативни решенија во заедницата. Габриела Илиевска како независна спроведе важни промени и многу потребната поддршка и ресурси во Советот и Општина Битола. Таа постави репер и е одличен пример за аспиративните жени ширум светот.

Во име на eYs Global и честитаме на г-ѓа Илиевска за постигнувањата и со нетрпение го очекуваме нејзиното социјално влијание.

More from ВестиMore posts in Вести »