Press "Enter" to skip to content

Дали знаете која е најбараната маса во градот? оваа, за сѐ поврзано со маникир во “Боди М“

Листа на чекање имаме за клиенти за надградба, корекција, маникир…, а и за другите третмани, да си признаеме.

Не е лесно да бидеш најдобар…тоа значи дека ќе бидеш и најбаран.

Благодариме на трпеливоста на нашите клиенти и на стекнувањето на новите навики, козметичар да се закажува неколку дена однапред.

Ваш “Боди М“