Press "Enter" to skip to content

Фото вест: поради опасност од рушење на стара куќа отежнат сообраќајот на “Никола Тесла“ во центарот на Битола

Деновиве е отежнато движењето на возила на улицата “Никола Тесла“ во центарот на Битола, во близина на крстосницата кај “Гроздот“ кон “скопската пивара“, поради стеснување на коловозот, поради опасност од рушење на стара куќа, која е потпрена за да се спречи рушење со дрвени диреци.Поради обезбедување на старата куќа во тој дел од улицата е затворен и тротоарот, а со тоа отежнато и движењето на пешаците, а се препорачува и внимателно движење на автомобилите и пешаците.

More from ВестиMore posts in Вести »