Press "Enter" to skip to content

СН Осигурителен Брокер вработува информатичар – Реон Битола

Бидете дел од најбрзорастечкото брокерско друштво во секторот на осигурувањето – СН Осигурителен брокер АД Битола. Ако имате визија и желба да напредувате во кариерата и да работите во тим со успешни професионалци и лидери во својата област, АПЛИЦИРАЈТЕ за:

ИНФОРМАТИЧАР, rеон: Битола

Вештини кои треба да ги поседува нашиот идеален кандидат:

пособност за тимска работa,

ијагностицирање и решавање на проблеми од хардверска и софтверска природа на комјутери, принтери и останати комјутерски периферни уреди,

нсталација и одржување на LAN, WAN, VPN

-одлични организациски вештини и способност за одредување на приоритети

-ориентираност кон решавање на проблеми

-контринуирано учење и напредување во струката

-ефективност, ефикасност и одговорност при исполнување на обрвските

-цесност и доверливост

Потребни квалификациите :

Универзитетска диплома од Информатика

Пожелно работно исксуство 

Одлично познавање на англиски јазик

Развиени организациски способности

Пожелно  е возачка дозвола Б категорија

Услови и бенифиции:

Загарантирана бруто-плата

Полно работно време од 40 часа неделно

Договор на определено време од 3 месеци со можност за продолжување на договорот на наопределено време.

Вашата професионална биографија CV пратете ја нашиот е-маил адреса kariera@snbroker.mk со НАЗНАКА за работна позиција и реон во кој аплицирате.

Напомена: Ќе бидат контактирани само оние кандидати кои ќе бидат избрани во потесен круг.