Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ – Битола: поради дефект прекинато водоснабдување во дел од Јени Маале

ЈКП “Водовод“ ги известува граѓаните дека во текот на денешниот ден, четврток, 16 јуни 2022, поради дефект на водоводната мрежа, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од ул. “Даме Груев“  во месноста “Мал Париз“ и дел од ул. “Матија Губец“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со санацијата на дефектот.