Press "Enter" to skip to content

Ресторан “Imperial Garden“ идеално место за организирани забави и фамилијарни прослави во летната сезона

Ресторанот “Imperial Garden“ најдобар избор за фамилијарни прослави и забави во лето, на патот кон Ниже поле и Пелистер и идеална местоположба од каде се гледа Битола од една страна и планината од друга страна.Ресторанот  “Imperial Garden“ препознатлив по истакнува по прекрасните аранжмани и коктели.Совршено место за вашата сведбена церемонија во прекрасен амбиент на нивоа кој пружа можности за различни декорации.Храната е само еден многу значаен елемент кој ја дополнува ексклузивноста на ресторанот “Imperial Garden“, со многу специјалитети, приготвени, сервиварни и аранжирани по последни трендови на современото кулинарство.Избегајте од летните горештини во Битола, и направете ги вашите семејни прослави, деловни средби незаборавни.