Press "Enter" to skip to content

Во слаткарници “ГТ“ на Широк Сокак, сладолед и кафе уживање во жешки денови

Нешто на кое прво помислуваме кога ни се јаде сладолед, се разбира дека се “ГТ“ сладоледите.Квалитет и традиција се секогаш на наша страна.

Кога сакате да ја уживате во сладоледот, дојдете во слаткарниците “ГТ“ на Широк Сокак.Многу вкусови на слаткиот ладен десерт.

Посебен сладолед без глутен.Посебно уживање во летните горештини со кафе и сладодел.Слаткарници “ГТ“ на Широк Сокак, на Камен мост и кај “Веро“.