Press "Enter" to skip to content

Во “Бител“ попусти на последните количини на клима уреди

Сега е идеално време за нов клима уред.

Искористете ги попустите на последните количини од стара залиха, плус БЕСПЛАТНА достава до Вашиот дом!

Побрзајте, количините се ограничени…

Повеќе инфо на:
https://bit.ly/3naVG22

Телефони за нарачка:
047/22-00-55
070/395-824
075/244-690
075/469-695