Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола: поради дефект со прекинато водоснабдување во населбата “Недопирливи“

ЈКП “Водовод“ Битола ги известува граѓаните дека во текот на денешниот ден 28 јуни 2022 (вторник), поради дефект на водоводната мрежа на ул. “Сотир Брбевски“, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од населба “Недопирливи“ во Битола.

Прекинот ќе трае до завршување со санацијата на дефектот.