Press "Enter" to skip to content

Вечер “Cocktail night“ во хотел “Епинал“

Врвните коктели кои што ги предлагаат нашите коктел мајстори се загарантирано освежување во топлите летни ноќи.🍸На 7 јуни, во четврток, ве покануваме на “Cocktail night“ во хотел “Епинал“.Во срцето на Широк Сокак уживајте во прекрасниот амбиент и освежете се во топлите денови со одличен коктел по ваш избор.