Press "Enter" to skip to content

Во Битола облачно, со врнежи од дожд

Денес, 8 јули во Битола времето ќе биде облачно, а во текот на денот  ќе има врнежи од дожд  во форма на невреме со силни електрични празнења, интензивен пороен дожд, град и силен ветер. Температурата во Битола до 27  степени.

Утре, 9 јили, во Битола времето ќе биде  со врнежи од дожд во форма на невреме со силни електрични празнења, интензивен пороен дожд, услови за град и силен ветер (над 60 км/час). Температурата ќе опадне, во Битола до 23  степени.