Press "Enter" to skip to content

Започна реконструкцијата на улицата “Наум Наумовски Борче“, сообраќајот пренасочен

Започнаа градежните активности за реконструкција на коловозот на улица “Наум Наумовски Борче“ во Битола.Улицата се реконструира во должина од 373 метри, а истата е дел од проектот за „Реконструкција, рехабилитација и изградба на 23 улици“, кој општина Битола го реализира оваа градежна сезона.  Од овој проект, активностите се завршени на 11 улици, а на 4 улици се во тек.

More from ВестиMore posts in Вести »