Press "Enter" to skip to content

Екипи на “Пазари“ и јавните претријатија чистеа околу Градскиот реонски пазар

Екипи на ЈП “Пазари“ од Битола заедно со екипи на јавните претријатија од Битола реализираа акција за чистење на бујната вегетација околу Градскиот реонски пазар, во Нова Битола.Се чистеа јавни површини зад урбната заедница “Ѓорѓи Наумов“ и Техничкото училиште.

More from ВестиMore posts in Вести »