Press "Enter" to skip to content

Сега е идеално време за нов клима уред и гратис wi-fi модул

Во “Бител“ во Битола, на улица “Солунска“ со секој клима уред добивате ГРАТИС wi-fi модул за целосна контрола од Вашиот мобилен уред, плус БЕСПЛАТНА достава до Вашиот дом!
 
Побрзајте, акцијата трае додека има залиха на стари цени…
 
Повеќе инфо на:
 
 
Телефони за нарачка: 047/22-00-55, 070/395-824, 075/244-690 и 075/469-695.
More from КомерцијаMore posts in Комерција »