Press "Enter" to skip to content

“Цермат“ донираше сладодел во сите детски градинки во Битола (фотогалерија)

Компанијата “Цермат“ денес донираше сладоледи во сите детски градинки во Битола, дел од две јавни установи- ЈУ “Естреја Овадија Мара“ и ЈУ “Мајски Цвет“ Битола, кои имаат 16 објекти во кои 1.000 дечиња и 200 вработени.Сладоледот е слатко задоволство кое ги радува сите, особено најмалите, а “Цермат“ како општествено одговорна компанија, имаше чест да им го заслади и разубави денешниот ден на сите дечиња и вработени во битолските градинки.